Beperkt Co. van Technologie van de Shenzhen Groen Energie

 

De cilindrische leverancier van de Lithiumbatterij

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLi-polymeer batterijpack

2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen

Ik ben online Chatten Nu

2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen

China 2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen leverancier
2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen leverancier 2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen leverancier 2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen leverancier 2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen leverancier

Grote Afbeelding :  2.8x80x93mm van de het Polymeerbatterij van Li het Pak 3.7V 2800mAh voor Tablet PC/MEDIO, Zuivere LiNiMn-Materialen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Greenergy
Certificering: CE, FCC, ROHS
Modelnummer: 288093

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Het standaardpakket van Lucht of Overzeese transporation
Levertijd: 15-30 werkdagen
Levering vermogen: 50, 000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Normaal voltage: 3.7V Normale Capaicty: 2800mAh
Celmerk: Chinees merk Maat: 2.8x80x93mm
Configuratie: 1S1P met PCM (S=Series; P=Parallel), 1~10S, beschikbare 1~10P kwijting tarief: 1C (C=Capacity), beschikbare 1C~3C
Toepassing: PDA, MEDIO, Tablet PC etc….
Hoog licht:

de batterij van het leeuwpolymeer

,

poly de batterijpak van Li

 

Li-het Pak van de Polymeerbatterij voor Tablet PC en MEDIO 3.7V 2800mAh 2.8x80x93mm super slank type met zuivere LiNiMn-materialen

 

 

 

De batterij is een navulbare batterij meest geschikt aan mobiele apparaten die kleine, lichtgewicht en hoge prestaties vereisen. Zijn kenmerken van hoge energie en hoogspanning (3.7V/Cell) vervullen krachtig deze drie zeer belangrijke vereisten. Zijn standaarddie batterij-pak, aan een lader wordt gekoppeld, vergemakkelijkt eenvoudig materiaalontwerp.

 

 

 

Batterijkenmerken:

 

Punt Specificatie
Nominaal Voltage 3.7V
Nominale Capaciteit 2800mah
Het laden Tijd 4-5H
Lastenmethode CCCV
(constant huidig en constant voltage)
Het Leven van de herladencyclus 500 keer
Het werk Temperatuur Last 0~45°C, 45~85%RH
Lossing -20~60°C, 45~85%RH

Opslagtemperatuur

en Vochtigheid

 

Één maand -20~60°C, 45~85%RH
Drie maanden -20~45°C, 45~85%RH
Één jaar -20~25°C, 45~85%RH
Beschermingsfuncties Over last, over lossing,
Over lading, Kortsluiting
Garantie 12 monden

 

 

Voordeel:

 

1. regelmatige perfgormance, het lange milieuvriendelijke cyclusleven,

2. ingebouwd PCM beschermingssysteem, met geavanceerde ingevoerde spaander (van Japan en Amerika)

3. veelvoudig-reeksen verbindings en gemodulariseerd slim ontwerp

4. OEM/ODM de diensten is beschikbaar

 

Toepassing:

 

het 3.7v-batterijpak kan voor het volgen van apparaat, draadloze controleapparaten, medisch materiaal, instrumenten, meters, PDA, MEDIO, Tablet PC, verkeersteken, klein huishoudapparaten en speelgoed, enz. worden gebruikt.

 

 


Onze Dienst

 • Antwoordend uw onderzoek in 24 werkuren.
 • Aangepast wordt welkom. Het goedkeuren van OEM/ODM.
 • Professionele technische de ingenieursguarrantee van ANG van de batterijfabriek de kwaliteit van de producten.
 • Snelle levering want wij met vele exprespostbedrijven zoals DHL, Fedex, TNT etc… hebben samengewerkt.
 • Goed - de opgeleide eerste de klassendienst van de personeelsaanbieding.
 • Stem in met uw suggesties.

 

 

 

Eigenschappen:

 • Keur Gloednieuw goed en sorteer een Lithiumpolymeer 288093 de cel van 3.7V 2800mAh
 • Langere machtstijd
 • Blijf 80%-Capaciteit na 500 last-lossing cycli
 • De bescherming IC van Japan SEIKO
 • Minder self-discharge (ong. 1/10) vergeleken met batterijen Ni-MH of Ni-CD evenals geen geheugeneffect.

 

 

Lithiumbatterij FAQ:

 

Wat is het verschil tussen Lithiumbatterijen en Lithium Ionenbatterijen?

Er zijn verscheidene belangrijke verschillen. Het praktische verschil tussen Lithiumbatterijen en lithium-Ionen (Li-Ionen) batterijen is dat de meeste Lithiumbatterijen niet navulbaar zijn maar de Li-Ionenbatterijen zijn navulbaar. Van een chemisch standpuntlithium gebruiken de batterijen lithium in zijn zuivere metaalvorm. De li-ionenbatterijen gebruiken lithiumsamenstellingen die stabieler zijn dan het elementaire die lithium in lithiumbatterijen wordt gebruikt. Een lithiumbatterij zou nooit moeten aanvulling terwijl de lithium-ionenbatterijen om aanvullinge honderden tijden worden ontworpen te zijn.

 

Wat zijn de voordelen van Lithium Ionenbatterijen in vergelijking met andere navulbare batterijen?

De lithium-ionenbatterijen hebben verscheidene voordelen:

Zij hebben een hogere energiedichtheid dan de meeste andere types van rechargeables. Dit betekent dat voor hun grootte of gewicht zij meer energie kunnen opslaan dan andere navulbare batterijen. Zij werken ook bij hogere voltages dan andere rechargeables, typisch ongeveer 3,7 volts voor lithium-ion versus 1,2 volts voor NiMH of NiCd. Dit betekent single cell vaak eerder dan de veelvoudige cellen van NiMH kan worden gebruikt of NiCd-.

De lithium-ionenbatterijen hebben ook een lager zelflossingstarief dan andere types van navulbare batterijen. Dit betekent dat zodra zij worden geladen zij hun last voor een langere tijd dan andere types van navulbare batterijen zullen behouden. NiMH en NiCd-de batterijen kunnen overal van 1-5% van hun last per dag verliezen, (afhankelijk van de opslagtemperatuur) zelfs als zij niet geïnstalleerd in een apparaat zijn. De lithium-ionenbatterijen zullen het grootste deel van hun last zelfs daarna maanden van opslag behouden.

Zo samengevat; de lithium-ionenbatterijen kunnen kleiner of lichter zijn, een hoger voltage hebben en een last veel langer houden dan andere types van batterijen.

 

Wat zijn de nadelen van Lithium Ionendiebatterijen met andere navulbare batterijen worden vergeleken?

De lithium-ionenbatterijen zijn duurder dan gelijkaardige capaciteit NiMH of NiCd-batterijen. Dit is omdat zij complexer zijn aan vervaardiging. De li-ionenbatterijen omvatten eigenlijk speciaal schakelschema om de batterij tegen schade te beschermen toe te schrijven aan het overbelasten of het undercharging. Zij zijn ook duurder omdat zij in veel kleinere aantallen dan de batterijen van NiMH of NiCd-worden vervaardigd. De li-ionenbatterijen worden minder duur en na verloop van tijd zouden wij hun prijsdaling beduidend moeten zien.

Zijn de lithium ionenbatterijen niet beschikbaar in standaardcellengrootte (aa, C en D) zoals de batterijen van NiMH en NiCd-.

De lithium-ionenbatterijen vereisen ook verfijnde laders die het lastenproces kunnen zorgvuldig controleren. En wegens hun verschillende vormen en grootte die vereist elk type van Li-Ionenbatterij een lader wordt ontworpen om zijn bijzondere grootte aan te passen. Dit betekent lithium de ionenbatterijladers duurder en moeilijker zijn te vinden dan de batterijladers van NiMH en NiCd-.

 

De Lithium zijn Ionenbatterijen beschikbaar in standaardgrootte zoals de celgrootte van aa, van C of van D?

Nr, lithium-Ionenbatterijen is niet beschikbaar in standaardgrootte. Wij geloven dit is omdat het voor gebruikers te gemakkelijk zou zijn hen die in een lader niet per ongeluk die te zetten voor lithium-Ionenbatterijen wordt ontworpen tot een potentieel gevaarlijke situatie leiden. (Als een alkalische batterij in de verkeerde lader wordt gezet het zou kunnen lekken of barsten, maar een lithium-ionenbatterij gezet die in een lader van NiCd of NiMH-niet voor lithium-ion wordt ontworpen, zou kunnen aansteken. Ook, omdat de Li-Ionenbatterijen bij veel hoger voltage (typisch 3.7V per cel) dan 1,2 aan 1.5V van de meeste celbatterijen werken, zou ontwerpen van een lithium-ionencel van 1.5V duur zijn.

 

Wat is het verschil tussen het Lithium Ionenbatterijen „van het naammerk“ (Canon, Nikon, Fuji, enz.) en de andere types?

Als voorschriftdrugs is er vaak zeer weinig verschil tussen de lithium-ionenbatterijen van het naammerk en generische lithium-ionenbatterijen. De cameramakers maken vaak zeer weinig van de verkoop van de camera zelf, maar hebben hoge winstmarges voor de toebehoren, zoals batterijen en flitsen. Niet zijn alle derde partijbatterijen dezelfde kwaliteit zoals de originele batterij, maar velen (met inbegrip van die die wij) verkopen zijn vrijwel identiek.

 

Wat is de beste manier om Lithium Ionenbatterijen op te slaan?

De lithium-ionenbatterijen kunnen een last voor vele maanden houden. Het is best om een lithium-ionenbatterij met een gedeeltelijke of volledige last op te slaan. Nu en dan, wordt een lithium-ionenbatterij met een zeer lage last opgeslagen voor een lange periode van tijd (vele maanden) en zijn voltage daalt langzaam aan onder het niveau waarop zijn gebouwd in veiligheidsmechanisme het om toelaat opnieuw worden geladen. Als de batterij voor verscheidene maanden gaat worden opgeslagen is het een goed idee om het te nemen en het aanvulling na een paar maanden. Beter nog zou zijn de batterij eigenlijk te gebruiken elke weinig maanden en dan het geladen gedeeltelijk of volledig te verlaten.

 

Als mijn camera (of ander elektronisch apparaat) alkalische batterijen gebruiken kan ik Lithium Ionenbatterijen gebruiken?

Het antwoord hangt van de bijzondere camera of het apparaat af. Maar in veel gevallen kunt u niet. Omdat de grootte, de vorm en het voltage van alkalische en lithium ionenbatterijen verschillend zijn zijn zij niet verwisselbaar. Nochtans, hebben sommige cameramakers sommige van hun camera's op een bepaalde manier ontworpen die de camera om met of aa-groottebatterijen of CRV3-type lithiumbatterijen toestaat te werken. Als uw camera of ander apparaat verschillende types (chemie) van batterijen kan gebruiken zou het Handboek van de Gebruiker het moeten vermelden. Controleer ook hier om te zien of kan uw camera de batterijen gebruiken die wij dragen. Belangrijk - Er zijn verscheidene verschillende soorten navulbare CRV3-lithium ionenbatterijen nu beschikbaar onder diverse merken en zij kunnen niet elke anderen gebruiken laders - zij worden ontworpen als reeks en hebben verschillende het laden vereisten. Dit is één gebied, in tegenstelling tot de batterijen van NiCD en NiMH-die u één merk van navulbare batterij, en zijn aanpassingslader, en stok met het moet krijgen.

Een ander alternatief zou zijn een extern batterijpak van één of andere soort te gebruiken. Deze zijn soms beschikbaar met lithium-Ionenbatterijen.

 

Als mijn camera (of ander elektronisch apparaat) de batterijen gebruiken van NiMH of NiCd-kan ik Lithium Ionenbatterijen gebruiken?

Normaal kunt u niet tussen een batterij van NiMH of NiCd-en een lithium ionenbatterij in een digitale camera schakelen. Er zijn sommige die apparaten specifiek worden ontworpen om één van beide type van batterij te gebruiken, zijn de celtelefoons het gemeenschappelijkste voorbeeld. Als u één van beide type van batterij kunt gebruiken, zou het dat in het Handboek van de Gebruiker moeten zeggen.

 

Hoe zou ik Lithium Ionenbatterijen moeten wegdoen?

Zijn de lithium ionenbatterijen, zoals alle navulbare batterijen rekupereerbaar en zouden moeten worden gerecycleerd. Zij zouden nooit moeten worden verast aangezien zij zouden kunnen exploderen. De meeste plaatsen die navulbare batterijen verkopen zullen hen ook terug voor recycling goedkeuren.

 

 

 

 

Voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid:

 

Gevaar

(1) het verkeerd gebruiken van de batterij kan de batterij veroorzaken om heet te worden, ernstige verwonding te exploderen of aan te steken en te veroorzaken. Ben zeker om de hieronder vermelde veiligheidsregels te volgen:
• Plaats niet de batterij in brand of verwarm de batterij.
• Installeer achteruit niet de batterij zodat de polariteit wordt omgekeerd.
• Sluit de positieve terminal en de negatieve terminal van de batterij aan elkaar met geen aan
metaalvoorwerp (zoals draad).
• Draag of sla niet de batterijen samen met halsbanden, haarspelden, of andere metaalvoorwerpen op.
• Doordring niet de batterij met spijkers, de batterij met een hamer, stap op de batterij, of anders onderwerp het aan sterke effecten of schokken slaan.
• Soldeer niet direct op de batterij.
• Stel niet de batterij aan water of zout water bloot, of sta nat de batterij toe om te worden.

 

(2) demonteer of wijzig niet de batterij. De batterij bevat veiligheid en beschermingsapparaten die, als
beschadigd, kan de batterij veroorzaken om hitte te produceren exploderen of aansteken.

 

(3) neem niet de batterij in materiaal op wordt ontworpen die om hermetisch worden verzegeld. In sommige gevallen waterstof
of de zuurstof kan van de cel worden gelost die in breuk, brand of explosie kan resulteren.

 

(4) plaats niet de batterij op of dichtbij branden, fornuizen, of andere plaatsen op hoge temperatuur.

Plaats niet de batterij in directe zonneschijn, of gebruik of sla de batterij binnen auto's in heet weer op. Het doen dit kan de batterij veroorzaken om hitte te produceren te exploderen of, aan te steken. Het gebruiken van de batterij kan op deze wijze ook in een verlies van prestaties en een verkorte levensverwachting resulteren.

 

Het waarschuwen:

1) Beëindig onmiddellijk gebruik van de batterij als, terwijl het gebruiken van, het laden van, of het opslaan van de batterij, de batterij een ongebruikelijke geur uitzendt van vorm verandert, heet voelt, kleur verandert, of abnormaal op een andere manier lijkt. Contacteer uw verkoopplaats of Panasonic als om het even welk van deze problemen worden waargenomen.

 

(2) plaats niet de batterijen in magnetronnen, hoge drukcontainers, of op inductie cookware.

 

(3) in het geval dat de batterij lekt en de vloeistof in zijn oog krijgt, wrijf niet het oog. De spoeling goed met water en streeft onmiddellijk naar medische behandeling. Indien verlaten onbehandeld kon de batterijvloeistof schade aan het oog veroorzaken.

 

Voorzichtigheid:

(1) als het apparaat door kleine kinderen moet worden gebruikt, zou de verzorger de inhoud van het handboek van de gebruiker aan de kinderen moeten verklaren. De verzorger zou adequate supervisie moeten verstrekken om te verzekeren dat het apparaat zoals die in het handboek van de gebruiker wordt verklaard wordt gebruikt.


(2) wanneer de batterij wordt uitgeput, isoleer de terminals met plakband of gelijkaardige materialen vóór verwijdering.

 

Gevaar:

Ben zeker om de hieronder vermelde regels te volgen terwijl het laden van de batterij. Het nalaten dit te doen kan de batterij veroorzaken om heet te worden, ernstige verwonding te exploderen of aan te steken en te veroorzaken.

 • Wanneer het laden van de batterij, of gebruik een gespecificeerde die batterijlader of verzeker anders dat de batterij het laden voorwaarden door Groene Energie worden gespecificeerd met. zijn.
 • Maak niet de batterijen aan een voedingstop of rechtstreeks aan de aansteker van een auto vast.
 • Plaats niet de batterijen in of dichtbij brand, of in direct zonlicht. Wanneer de batterij heet wordt, de bouwstijl - in veiligheid wordt het materiaal geactiveerd, verhinderend de batterij verder te laden, en het verwarmen van de batterij kan het veiligheidsmateriaal vernietigen en kan het extra verwarmen, het breken, of ontsteking van de batterij veroorzaken.

Contactgegevens
Shenzhen Green Energy Tech Co. Limited 

Contactpersoon: Mr. Mars Mao

Tel.: 86-755-755-1695

Fax: 86-755-2937-1695

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)